By: cHiviL deviL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-Jul-2010 07:18 Email | Share | | Bookmark
Bintulu Promenade







All photos taken at Bintulu Promenade / Waterfront


Thursday, 25-Feb-2010 07:28 Email | Share | | Bookmark
Hola!

Dah lama aku tak update sini. Blog link pun aku dah tukar. DA pun aku dah tak update. Apa kene ngan aku ni??? huhuhuh...

Penat sebenarnya banyak sangat tempat nak upload gambar. Buat masa ni aku active mengupdate blog je. itu pun blog baru http://pegak.blogspot.com.

And aku dah lama tak amek gambar or edit2.

Eh, amek gambar ada tp bukan untuk di edit2 secara kreatif (kreatif ke??)

Ehm, okey dokey... ini aku sekarang. 2010



Wednesday, 4-Mar-2009 11:25 Email | Share | | Bookmark

Aku tahu, jarak antara 3 Jun 2008 dengan 4 March 2009 sangat jauh. Maafkan aku atas kemalasan meng'update' fotopages n deviantart aku.

Malas aku, malas bermakna

Taking care!

Nanti2 ada la aku update.... tgk kalo ada masa...

Owh, nak menjawab soalan...

Silence, aku pakai 350D Canon

Mally, kita blajar sesama k?

Strozze.... yup, serangga cantek kalo nampak detail pada badan... kalau dari mata kasar, sangat menggelikan


Friday, 13-Jun-2008 08:36 Email | Share | | Bookmark
Kawen! Kawen Lagi!

Flower Girl yg chumel
Kak Zaida kene make up ngan Kak Yong








Gambar ni aku amek masa follow senior aku. Umah pengantin kat Shah Alam... Nama pengantinnye Kak Zaida n Abg Zaid....dua2 pengantin cool n best!


Monday, 2-Jun-2008 12:33 Email | Share | | Bookmark
Bugs!

Gambar mcm2 jenis menatang. Sangat2 menerujakan...kalo tgk secara live la. Aku ada gmbar kala jengking tgh fight tp malangnya tak clear sgt. Nak amek punya la susah...last2 sumer gmbr kala jengking aku tak jadik. Same goes to photo ular tgh salin kulit....pun tak jadik...cisss... geram tolll...

Pa pe pun, tgk2 la...












[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net